Αποστάγματα - www.tsipouro.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αποστάγματα

TΣΙΠΟΥΡΟ Τσιλιλή
Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα από σταφύλι, εξευγενίζεται μέσα από την τέχνη και την πολυετή γνώση της οικογένειας Τσιλιλή.


Το Τσίπουρο Τσιλιλή είναι το πρώτο που εμφιαλώθηκε στη Θεσσαλία, η οποία αποτελεί την πατρίδα του τσίπουρου με μακρά ιστορική παράδοση και την περιοχή με τη μεγαλύτερη παραγωγή τσίπουρου στη χώρα. Το τσίπουρο με γεωγραφική ένδειξη «Θεσσαλία» αποτελεί ένα αναγνωρισμένο προϊόν από την Ε.Ε με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Το Τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποιοτικών ποικιλιών, που καλλιεργούνται σε επιλεγμένα αμπελοτεμάχια της Θεσσαλικής γης κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μετά την αλκοολική ζύμωση, τα στέμφυλα αποστάζονται σε μικρούς, ασυνεχείς, χάλκινους-ανοξείδωτους αποστακτήρες με χρήση ατμού, μέσα από μία υπομονετική και ενδελεχή διαδικασία. Mόνο η «καρδιά» συλλέγεται, το μέρος του αποστάγματος που έχει τα πιο καθαρά, φινετσάτα αρώματα, βελούδινη γεύση και που είναι απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες, για να αποτελέσει το Τσίπουρο Τσιλιλή.

Το Τσίπουρο Τσιλιλή παίρνει δύο μορφές: μία Χωρίς Γλυκάνισο όπου κυριαρχούν τα ποικιλιακά αρώματα του σταφυλιού και μία Με Γλυκάνισο όπου τα πικάντικα αρώματα των ελληνικών βοτάνων προσδίδουν ένα παραδοσιακό χαρακτήρα.

Τσίπουρο Τσιλιλή 5 ετών

Το παλαιωμένο τσίπουρο της αποσταγματοποιίας Τσιλιλή παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας της Θεσσαλίας.
Αποστάζεται σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους άμβυκες μέσω μιας αργής, υπομονετικής διαδικασίας για να διατηρηθούν και αναδειχθούν τα φρέσκα και γλυκά αρώματα.
Η διαδικασία της ωρίμανσης γίνεται σε προσεκτικά επιλεγμένα γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια, όπου προηγουμένως έχουν παλαιώσει ερυθροί και Vinsanto οίνοι, για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Το αποτέλεσμα είναι ένα απόσταγμα με εύρος από μελωμένα ποικιλιακά αρώματα, όπως αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου, πικάντικα αρώματα όπως βανίλια, σοκολάτα και μοσχοκάρυδο, σε συνδυασμό με ένα ρωμαλέο αλλά μαλακό σώμα, απαλό τελείωμα και φινετσάτη αρωματική επίγευση.

Για να απολαύσετε το δυναμικό, πολύπλοκο χαρακτήρα του καταναλώστε το μόνο του ή με την προσθήκη λίγου πάγου.

ΤΣΙΠΟΥΡΟ  VERINOΗ Verino ιδρύθηκε στο Άργος το 1978 από τον Μπάμπη Σπηλιόπουλο και λειτουργεί σήμερα υπό τη διεύθυνση εκείνου και του γιου του, Θάνου Σπηλιόπουλου. Αντικείμενο της ποτοποιίας είναι η παραγωγή ποιοτικού εμφιαλωμένου τσίπουρου, ποικιλιακού τσίπουρου, τσίπουρου παλαιωμένου σε βαρέλι αλλά και μιας πολύ αξιόλογης ποικιλίας λικέρ. Η εξαιρετική ποιότητα του τσίπουρου οφείλεται καταρχήν στην εκλεκτή πρώτη ύλη (χρησιμοποιούνται στέμφυλα που προέρχονται από κορυφαίους τοπικούς οινοπαραγωγούς -και κυρίως το Κτήμα Σκούρα), αλλά και την τέχνη της παραδοσιακής απόσταξης για την οποία χρησιμοποιούνται δύο χάλκινοι άμβυκες χωρητικότητας 1.300 λίτρων ο καθένας.

Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Με άρωμα ιστορίας
Μαγνησία, τόπος ξακουστός όχι μόνο για τη φυσική ομορφιά του, αλλά και για την εκλεκτή ποιότητα του τοπικού τσίπουρου.
Η τοπική παράδοση και η ιστορία της απόσταξής του, πηγαίνουν πίσω στα 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία. Πιστοί στις παλιές συνήθειές τους και στον τρόπο ζωής, μετά τη δουλειά μαζεύονταν στα σπίτια και στις ταβέρνες, τα τοπικά "τσιπουράδικα", όπου απολάμβάναν το παραδοσιακό Σμυρνιό τσίπουρο, σπιτικά αποσταγμένο με περισσή φροντίδα και μεράκι. Με τον καιρό στην παρέα ενσωματώθηκαν και οι ντόπιοι, οι οποίοι μυήθηκαν στις μυστικές συνταγές και στον ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής του. Σήμερα το τσίπουρο έχει καθιερωθεί ως το παραδοσιακό ποτό της περιοχής, ιδανικό συνοδευτικό των θαλασσινών μεζέδων, ενώ τα τσιπουράδικα συνεχίζουν να είναι σημείο συνάντησης για περίπου έναν αιώνα.
Ακολουθώντας τη μακρά παράδοση, το μεράκι και την εμπειρία των Θεσσαλών αποσταγματοποιών, το ΤΣΙΠΟΥΡΟ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ξεχωρίζει για την εξαίρετη ποιότητα και τη γεύση του. Η πολλαπλή απόσταξή του από στέμφυλα της εκλεκτής ποικιλίας Μοσχάτο, οι συνθήκες ζύμωσης και η αναλογία των συστατικών είναι το μυστικό για ένα εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρο με ελαφριά γεύση και πλούσιο άρωμα. Χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες ή αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου, το TΣΙΠΟΥΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά.

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ
Η επιχείρηση Μπαμπατζίμ ιδρύθηκε το 1876 στην Κωνσταντινούπολη. Από το 1932 λειτουργεί στην Ελλάδα και από το 1940 έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το 1974 ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος φύτεψε τον πρώτο ιδιόκτητο αμπελώνα στην Όσσα και δημιούργησε εκεί το Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου. Σήμερα καλλιεργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας ξένες και εγχώριες ποικιλίες. Το οινοποιείο του Κτήματος βρίσκεται μέσα στον αμπελώνα και διαθέτει πλήρη γραμμή παραγωγής, αποσταγματοποιείο, χώρους παλαίωσης κρασιών, χώρους υποδοχής επισκεπτών και ένα πανέμορφο εστιατόριο.

Τσίπουρο ΗδωνικόTο εκλεκτό αυτό γνήσιο απόσταγμα γίνεται αντάξιο του περήφανου ονόματός του χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του υπερσύγχρονου αποστακτηρίου του Kτήματος.
H πολλαπλή απόσταξη που πραγματοποιείται μέσα στους χάλκινους άμβυκες εκμηδενίζει τις δύσοσμες ουσίες, προστατεύοντας παράλληλα το ευαίσθητο άρωμα του αποστάγματος. Tο αποτέλεσμα είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa.
Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις.

Το Μακεδονικό Τσίπουρο Τσάνταλη
αποστάζεται στο αποσταγματοποιείο Τσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής.
Πρώτες ύλες: Τσίπουρα: Ζυμωμένα στέμφυλα των ευγενών λευκών ποικιλιών σταφυλιών που δίνουν το Μακεδονικό Τοπικό Οίνο.
Μυστικά της ποιότητας:

Η αυστηρή επιλογή των σταφυλιών των οινοποιήσιμων ποικιλιών που καλλιεργούνται στο Μακεδονικό αμπελώνα.
Η προσεγμένη οινοποίηση των σταφυλιών και η άμεση απόσταξη των τσίπουρων.
Οι δύο αργές, πολλαπλές αποστάξεις.
Η επιλογή μόνο της καρδιάς της απόσταξης που συγκεντρώνει τα πιο γευστικά συστατικά.

Νερό: Φυσικά φιλτραρισμένο νερό σε ειδικά φίλτρα μεμβράνης που κατακρατούν άλατα και το κάνουν γευστικό.

Τσίπουρο Μαυράκη


Το τσίπουρο είναι γνωστό αιώνες στη Ελλάδα.  Η παραγωγή του ξεκινάει με την προσεκτική επιλογή των σταφυλιών, την οινοποίησή τους και την άμεση απόσταξη παρουσία των στεμφύλων (grape marc).
Κάθε περιοχή της Ελλάδος έχει το δικό της τσίπουρο με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ( έντονο άρωμα, γεμάτη γεύση με ξεκάθαρη την παρουσία του σταφυλιού, και μακριά αρωματική επίγευση ). Η ιδιαίτερη γεύση του Τσίπουρου κάθε περιοχής εξαρτάται από τις ποικιλίες σταφυλιών και την τέχνη του αποσταγματοποιού .
Οπως τονίζει ο κ. Χάρης Μαυράκης, «Οι πολλαπλές  αποστάξεις και η  επιλογή μόνο της ‘καρδιάς’ σε κάθε απόσταξη, συνεισφέρουν στα ποιοτικά μυστικά ενός εξαιρετικού τσίπουρου.»

Το τσίπουρο πίνεται στο τέλος του γεύματος ως χωνευτικό σε παγωμένο μικρό ποτηράκι.  

Τσίπουρο ΠιλαβάΗ οικογένεια Πιλαβά με την πείρα ετών που διαθέτει, διαλέγει τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών και ακολουθεί τις παραδοσιακές συνταγές της Ηπείρου. Από την διαλογή μέχρι την απόσταξη και την εμφιάλωση, σμίγουν η παράδοση με την τεχνολογία για να σας χαρίσουν το υπέροχο αυτό τσίπουρο.

Τσίπουρο Α.Σ.Ν ΑΓΧΙΑΛΟΥ


Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1918 και έκτοτε δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις του (Οινοποιείο και Εμφιαλωτήριο οίνων, Αποσταγματοποιείο – Ποτοποιείο, Ελαιουργείο).
Το σύνολο των σταφυλιών που προσκομίζονται ετησίως προς οινοποίηση στον Συνεταιρισμό ανέρχεται σε 5.500.000 κιλά περίπου.  
Σε όλους τους οινοποιήσιμους αμπελώνες των παραγωγών – μελών του Συνεταιρισμού, από την περίοδο 2004/2005 εφαρμόζεται υποχρεωτικά Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, το οποίο έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα AGRO 2-1 και AGRO 2-2 του Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π – AGRCERT του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξής και Τροφίμων.

 Τσίπουρο Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου


Οι πρόγονοι μας με υπομονή και μεράκι συνέλεγαν σταγόνα - σταγόνα το εκλεκτό αυτό απόσταγμα, το δάκρυ του Θεσσαλικού κάμπου, που έκανε τον Τύρναβο γνωστό στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Η εξαιρετική ποικιλία των σταφυλιών Μοσχάτο Τυρνάβου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το απόσταγμα αυτό.
Η τεχνολογική ανωτερότητα των εγκαταστάσεων μας που επιτυγχάνουν ένα άριστο ραφινάρισμα των κλασμάτων του αποστάγματος.
Και τέλος η μακρόχρονη εμπειρία μας μέσα από την παράδοση χρόνων και ιστορίας εγγυούνται ανεπιφύλακτα την ανωτερότητα αυτού του προϊόντος.

Τσίπουρο Ζοίνος
Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΝΤΕΜΠΙΝΑΣ
Αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η διάσωση της σπάνιας αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας, η συνεργασία με τους αμπελοπαραγωγούς της περιοχής και η δημιουργία οίνων υψηλής ποιότητας από τις αυτόχθονες ποικιλίες Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι. Με την πάροδο των ετών ο αρχικός στόχος επετεύχθη, θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη της ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ. Σήμερα, η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό παραγωγών, εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης τόσο για τις αυτόχθονες ποικιλίες όσο και για τις διεθνής όπως το Chardonnay, Traminer, Riesling, Merlot, Cabernet Sauvignon και επενδύει διαρκώς στην ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής. Με εφόδια την παράδοση, το μεράκι, την τεχνολογία, την γνώση, τον σεβασμό στον καταναλωτή και την μακροχρόνια εμπειρία η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ φιλοδοξεί να προσφέρει και στα επόμενα χρόνια ποιοτικούς οίνους και αποστάγματα, με ιδιαίτερα αρώματα και χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε ουρανίσκο… να ταξιδεύει στα Ηπειρωτικά και Ζιτσιώτικα  τοπία.

Τσίπουρο Σονιάδη


Στην καρδιά του αµπελώνα Αµυνταίου, το βορειότερο της Ελλάδος, ωριµάζει εδώ και αιώνες η ευγενική ποικιλία του Ξινόµαυρου, ευνοηµένη από το µοναδικό µικροκλίµα της περιοχής των τεσσάρων λιµνών.
Εδώ δηµιουργεί ο Σπύρος Σονιάδης µετά από προσεκτική, διπλή απόσταξη σε χάλκινο άµβυκα ένα µοναδικό σε καθαρότητα απόσταγµα.Ένα τσίπουρο που περικλείει όλη την γνώση και την παράδοση της περιοχής στην απόσταξη.
∆ύο διαφορετικά αποστάγµατα αφήνουν τον άµβυκα για να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε λάτρη του είδους, το τσίπουρο 50 χωρίς γλυκάνισο και µε γλυκάνισο.

Τσίπουρο ΤοκαλήΗ οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας του Νικόλαου Τοκαλή, Γεωπόνο, και της Γεωργίας Μποντού, Φιλόλογο, ιδρύθηκε το 2004. Μεταποιεί και εμπορεύεται πιστοποιημένα βιολογικά αμπελοοινικά προϊόντα (οίνοι - τσίπουρο - μούστος κ.ά.), που προέρχονται μόνο από τα σταφύλια παραγόμενα στους βιολογικά καλλιεργούμενους αμπελώνες της Οικογένειας Τοκαλή.
Το Οινοποιείο - Αποσταγματοποιείο της οικογένειας Τοκαλή λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ. Ν. Αγχιάλου - Μικροθηβών, στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. Η επιχείρηση φέρει το διακριτικό τίτλο "ΤΟΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και Σια ε.ε." και παράγει κρασί και τσίπουρο από τους ιδιόκτητους βιολογικούς αμπελώνες της, τους οποίους ελέγχει και πιστοποιεί ο Οργανισμός Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟΕΛΛΑΣ (Κ.Π. Β-196018).

Τσίπουρο ΚαρδάσηΤσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 40%vol.

Στο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, µπορείτε να διακρίνετε έντονα το άρωµα του µοσχάτου, αρώµατα ανθισµένου ρόδου, καραµέλας και βουτύρου. Η γεύση είναι απαλή και φρουτώδης. Πιείτε το σκέτο σε θερµοκρασία 12-15®C συνοδευµένο από γήινους µεζέδες (κρεατικά, καυτερά, πικάντικες σαλάτες) της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Τσίπουρο Παπρά


Η οικογένεια Παπρά ασχολείται με τη αμπελοκαλλιέργεια και την απόσταξη τσίπουρου από τα μεταπολεμικά χρόνια.
Ο Αλέξανδρος Παπράς μεγαλώνοντας σε ένα τέτοιο οικογενειακό περιβάλλον μαθαίνει από μικρός την τέχνη της απόσταξης και συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας του μέχρι και σήμερα.
Το 2006 δημιουργεί το «Τσίπουρο Τυρνάβου Παπρά» μια σύγχρονη επιχείρηση εμφιάλωσης και παραγωγής του παραδοσιακού αυτού ποτού.

Η επιχείρηση βρίσκεται στο 1ο χλμ. Τυρνάβου – Λάρισας μέσα σε ιδιόκτητο αμπελώνα 8 στρεμμάτων με στεγαζόμενους χώρους 500 τ.μ. και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Τσίπουρο Δεκαράκι

Το “Δεκαράκι” γεννήθηκε στον Τύρναβο και κλείνει στο μπουκάλι
του όλη την αυθεντικότητα και την παράδοση του τόπου. Άλλωστε,
από μόνη της η καταγωγή του αποτελεί και εγγύηση της ποιότητάς του!
Κι αν η Θεσσαλία φημίζεται για την παραγωγή τσίπουρου, ο Τύρναβος
αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του εκλεκτού τσίπουρου, χάρη στη μακραίωνη
παράδοση, η οποία διατηρείται αναλλοίωτη στους αιώνες και περνά από γενιά σε γενιά!
Έχοντας ως πρώτη ύλη, μεταξύ άλλων και  το Μοσχάτο, την εκλεκτότερη ποικιλία σταφυλιού,
η οποία ευδοκιμεί στον Τύρναβο, το “Τσίπουρο Τυρνάβου” δεν αποτελεί τυχαία
Γεωγραφική Ένδειξη αναγνωρισμένη και προστατευόμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

10ΡΑΚΙ

Η τσικουδιά ευφραίνει την καρδία μας. Το αυθεντικό τσίπουρο, στιβαρό και αδρό, βασίζεται στην καλή ποιότητα της πρώτης ύλης αλλά και στην τέχνη και την εμπειρία του αποσταγματοποιού, που ξέρει να χειρίζεται τις "κεφαλές" και τις "ουρές", σε πόσους βαθμούς θα το κόψει και τι χαρμάνια θα κάνει μετά! "Αν δεν βγάλω την τσικουδιά μου η χρονιά ....κακοπάει" λένε οι παλιοί εδώ στην Κρήτη.

 

Τσίπουρο Βασιλιά


Το Τσίπουρο του Βασιλιά, ένα πραγματικά Ελληνικό προϊόν, καταγωγή Αράχωβα, με μία συνταγή δοσμένη στην "τέταρτη γενιά", με μεράκι και πίστη στην παράδοση. Τσίπουρο για γευσιγνώστεs, από την οικογένεια Σιδηρά-Βασιλιά.

Τσίπουρο Γκλίναβου


Το κατεξοχήν παραδοσιακό ελληνικό ποτό παράγεται και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, εκτός από την Ήπειρο. Όμως η παραγωγή καλού τσίπουρου, δηλαδή εξευγενισμένου και απαλλαγμένου από ανεπιθύμητες ουσίες, προϋποθέτει κατάλληλα μέσα -ήτοι αποστακτήρες αυστηρών προδιαγραφών- καθώς και τη σωστή πρώτη ύλη, που δεν είναι άλλη από την κατάλληλη ποικιλία κρασοστάφυλων.
Η Ντεμπίνα της Ζίτσας, που ευδοκιμεί στους αμπελώνες μας, θεωρείται η βασίλισσα του τσίπουρου. Του χαρίζει λεπτά αρώματα, απαλή γεύση και μια αρμονία στο στόμα που το κάνει να ξεχωρίζει. Πάντα βέβαια χωρίς γλυκάνισο.
Έτσι παράγεται το τσίπουρο μας, τόσο το κλασικό, όσο και το παλαιωμένο. Όλα μας τα τσίπουρα είναι διπλής απόσταξης, χάρη στην οποία χαρακτηρίζονται από μία πιο βελούδινη επίγευση.

Tσίπουρο ΓάτσιοςΑλκοολικοί βάθμοι: 40%
Προϊόν πολλαπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο, μονοποικιλιακό από στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Διαυγές, με πλούσιο άρωμα αλλά, ταυτόχρονα, διακριτικό στη γεύση, συνώνυμο του καλού, Ηπειρώτικου τσίπουρου.
Πίνεται ευχάριστα σκέτο ή με πάγο

Τσίπουρο Κωστέα
Η οικογένεια ΚΩΣΤΕΑ ακολουθει από το 1960, μια παράδοση πολλών δεκαετιών, με την ομώνυμη επιχείρηση ποτοποϊίας, να παράγει, εξαιρετικά ελληνικά ποτά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του έλληνα καταναλωτή, με σταθερή την ποιότητα και προπαντός την γεύση.
Η ποτοποϊα ΚΩΣΤΕΑ είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ούζο και το τσίπουρο, με τις ειδικές συσκευασίες που διαθέτει.
Η εταιρία για να επιτύχει τους μακροχρόνιους στόχους της έχει αναπτύξει το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Ποτών με βάση το ISO 22000:2005 (HACCP) σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού